Over onze praktijk

Schoenenwinkel en podologiepraktijk

Sturris Schoenen en Podologie combineert schoenen en podologie tot een succesvolle formule.

Podozorg Yerseke

Eigenaar John Sturris van Podozorg Yerseke heeft vele jaren ervaring en is ingeschreven als (register) podoloog bij de Stichting LOOP, de overkoepelende organisatie voor podologie. Tevens is hij MSU-echografist. Podozorg Yerseke is aangesloten bij Podozorg Nederland.

Praktijkruimte van Podozorg Yerseke

Sturris schoenen

Sturris Schoenen is gevestigd op hetzelfde adres als Podozorg Yerseke: Kerkplein 10 te Yerseke. Ook in de winkel is een podoloog werkzaam. U vindt er kwaliteitsschoenen van vele bekende merken. In de winkel kunt u bijvoorbeeld schoenen uitzoeken waarin uw therapie- of steunzolen perfect passen, zodat het effect optimaal is. Uw pijn vermindert dan echt!

Alle medewerkers van Sturris Schoenen zijn zeer ervaren en hebben kennis van podologie. Zij kunnen u dus een uitstekend advies geven. Zowel bij Podozorg Yerseke als bij Sturris Schoenen komen dan ook klanten uit de gehele regio.

Winkel van Sturris Schoenen

Samenwerking

Podozorg Yerseke werkt intensief samen met diverse fysiotherapeuten en pedicures. De praktijk maakt deel uit van een netwerk van behandelaars, die onderling zo nodig overleggen en doorverwijzen. Op deze manier verbeteren zij samen de kwaliteit van de zorg. De klant wordt zo goed mogelijk geholpen en dat is natuurlijk ook de bedoeling!