Wandelschoenen als therapie

Kent u dat gevoel?

Dat niet één schoen erg lekker zit? Het ene paar zit te veel te strak en het andere paar geeft te weinig steun. U wisselt hierdoor vaak van schoeisel en als u ver moet lopen, dan lukt dat maar moeizaam en uw conditie neemt af.

Herkenbaar? Denk er dan eens over na om een paar wandelschoenen aan te schaffen. Die kunnen u helpen om uw actieradius weer uit te breiden en uw conditie op peil te houden. Trek ze niet alleen aan voor een wandeling, maar ook om er lekker mee te winkelen of tijdens uw werk. U zult het verschil echt merken.

Wandelschoenen als therapie

Comfortabele wandelschoenen

Gebruik wandelschoenen als therapie om uw voet extra comfort en rust te geven. Een comfortabel merk wandelschoenen is Meindl. Dit merk heeft een ruime collectie en voor ieder soort voet een geschikt model. Als toch blijkt dat een wandelschoen alleen niet voldoende comfort geeft, dan zijn ze ook uitermate geschikt om een therapie- of steunzool in te dragen.

TIP: draag in een wandelschoen goed passende sokken. Sokken die te los zitten of dikke randen/naden hebben kunnen voor problemen zorgen.

Laat u adviseren

Benieuwd wat het juiste model wandelschoen is voor uw voet? In onze winkel staan wij voor u klaar om te adviseren over het kiezen van de juiste wandelschoen. Kom langs bij Sturris Schoenen!

Bekijk openingstijden